Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Nahrávám...
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému obsahu tuku se toto maso řadí mezi nejzdravější, ale taky nejchutnější potraviny. Malá hmotnost a vysoká výživová hodnota předurčuje použití masa i v případě, že cestujete na lehko.
Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se...
Čerstvá jablka nakrájená na plátky s tvarohem a skořicí, to celé spolu s houskou zalitou mlékem a máslem.
Nákyp jako od babičky v pytlíku? Ano už i toto je realita 21. století. Švestky naložené v kompotu spolu s dlouhozrnou rýží vařenou v mléce, potřené vajičkem a celé do křupava zapečené v troubě to je recept na energií nabytou snídaní nebo výborný dezert.
Vegetariáni slavte a jásejte! Toto rizoto si zamilujete. Nová rýže typu parboiled skvěle drží tvar a typicky pro rizoto vyniká skvělou úpravou "al dente". S výběrovou zeleninou jako je baby karotka, hrášek, zelené fazolky a kukuřice je to správný základ pro skvělé rizoto. Výraznou chuť však zajišťuje směs provensálských bylinek. Pro nasycení se, a...
Šťavnaté kousky Kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou. Chuť propojuje omáčka na cibulovém základu. Dva druhy fazolí je příloha, díky které máte zajišten vydatný zdroj bílkovin a vlákniny. Celé jídlo je lehké a vhodné na oběd mezi zátěží.
Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky doplní celé jídlo k dokonalosti.
Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šmrncem díky feferonkám a chilli.
Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítít řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.
Za exotickým názvem se skrývá vůbec první vegan jídlo od firmy Adventure Menu. Ale nemusí se jej obávat ani klasický strávník vyznávající masitou stravu. Quinoa je jedna z nejstarších obilovin Jižní Ameriky a je velmi bohatá na vápník a bílkoviny. Mimo to je quinoa také cenným zdrojem hořčíku, železa, fosforu a mnoha vitaminů. Ve spojení s cizrnou, garam...
Energeticky velmi výživné čočkové ragú jsme pro tentokrát doplnili skvělou farmářskou šunkou. Tato výběrová šunka z 98% masa, nakrájená na kostičky je po zamíchání s čočkou skvělým doplňkem tohoto lehkého, ale přitom velmi sytého jídla, které vás nabije na dlouhé hodiny. Černá čočka Beluga doplněná orestovanou zeleninou, podmanivou chutí balsamicového...